Bestellen en betalen

Om uw bezoek op onze website RealCoolDeal zo aangenaam mogelijk te maken, wordt in onderstaande stappen beschreven hoe het bestel- en betaalproces in werking gaat.

Bestellen

1. Om een bestelling te plaatsen, dient u ons bestelformulier volledig in te vullen. Hiervoor hoeft u geen account aan te maken.

2. Kies de gewenste betaalmethode, zie hieronder welke betaalmethodes er beschikbaar zijn.

3. Wij vragen u voordat u uw bestelling kan afronden om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden, dat u uw gegevens gecontroleerd heeft en akkoord gaat met de betaalplicht. Wanneer u hiermee akkoord gaat, kunt u dit afvinken en op 'Bestellen' drukken om de bestelling te plaatsen.

4. Wij zullen u hierna doorsturen naar de beveiligde betaalomgeving van één van onze betaalpartners. Hier dient u de stappen te volgen die op uw scherm getoond worden.

5. Wanneer het betaalproces is afgerond, wordt u teruggestuurd naar onze website. Hier zal een melding getoond worden met de status van uw betaling. Wanneer het betaalproces succesvol is afgerond, ontvangt u een bestelbevestiging met informatie over uw bestelling per e-mail.

Na het plaatsen van de bestelling is deze online niet meer in te zien, te wijzigen of te annuleren. Neem voor een wijziging of annulering contact op met onze klantenservice, onze medewerkers zullen de wijziging of annulering in behandeling nemen.

Betalen

Om het betaalproces zo makkelijk mogelijk te maken, streven wij ernaar om voor elk product u een zo ruim mogelijk aanbod van vertrouwde betaalmethodes aan te bieden, hieronder vindt u informatie per betaalmethode.

VISA verwerkt jaarlijks meer transacties dan welke creditcardmaatschappij dan ook. In 2014 werd 38,3% van alle creditkaart betalingen gedaan met een VISA kaart. Hiermee is VISA de meest populaire creditcard voor zowel online- als fysieke aankopen.

Mastercard is opgericht als een alternatief voor VISA en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde aanbieder van zowel creditkaarten als debetkaarten. Een kwart van alle creditkaart betalingen wordt gedaan met een MasterCard.

iDEAL is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode in Nederland en beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving en betalingen worden direct real-time verwerkt.

Bancontact / Mister Cash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Betalingen voor zowel online als offline aankopen worden gefaciliteerd. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Bancontact / Mister Cash aan als betaalmethode.

PayPal is een internationale betaaldienst waarmee de consument betalingen kan voldoen middels een creditcard, of een e-wallet waarin de favoriete betaalmethoden worden opgeslagen. PayPal is een aanwinst voor elk bedrijf dat zich richt op internationale uitbreiding.

Achteraf betalen via Klarna is een veelgebruikte betaalmogelijkheid voor webshops. Met deze mogelijkheid kunt u online winkelen en achteraf betalen via een digitale acceptgiro.

Zojuist aan je verlanglijst toegevoegd:
Mijn Verlanglijst
Je hebt dit product in de winkelmand geplaatst:
Ga naar afrekenen